En bruktbilforhandler med base i Trøndelag

Bilgalleriet - en bruktbilforhandler med
base i Trøndelag

Bilgalleriet har base i Trondheim, og drives av en gjeng med peiling på bil. Vi er godkjent forhandler av Statens vegvesen og Politiet, og leverer biler over hele landet.


Hos oss får du gode råd om bilvalg, du kan avtale kjøpshjelp, selge bilen din til oss, bestille prøvekjøring og ordne med finansiering og forsikring.


Enklere blir det ikke.

Fra garasje til gaselle som biloppkjøper og selger

Bilgalleriet startet i garasjen til Daniel. Nærmere bestemt i en dobbeltgarasje i Kristofer Uppdals Veg 3 på Dalgård i Trondheim. Daniel har vært bilinteressert hele livet, og hjalp alltid venner og kjente med å finne gode bruktbiler.


I 2016 møtte han Jon. Jon hevder han har bil som “jobby”, og med Jon, falt mye på plass. Både i 2020 og 2021 har Bilgalleriet blitt kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv.


Vi har fortsatt høye ambisjoner, for det er dette vi likere å drive med.

Fornuftig prisede bruktbiler

Bil er ikke en lønnsom investering, det er noe alle vet. Ved å kjøpe bruktbil hos oss, er risikoen for et dårlig kjøp lavere enn om du kjøper bil privat. Bruktbilene vi tar inn er biler vi som forhandler går gode for.


Pruting, sier du? Vi priser bilene fornuftig i utgangspunktet, vi. Og så er vi transparente når det gjelder hva vi tar for jobben med å selge bilen – eller når vi kjøper den for deg.

Bilbytte og bilkjøp skal føles så smidig som mulig. Det skal være ryddig inn; vi fikser alt for bilselger, gir oppgjør på dagen og sjekker at bilen er som den skal.


Og ryddig ut; vi ordner alt det praktiske for bilkjøper og bilen er som avtalt.


Vi gjør bruktbilkjøp og -bilsalg så enkelt og riktig som mulig for deg som kunde.

Les om oss på Google eller på:

 

 

Kontakt oss om bruktbil