SALG/FORMIDLING

Salg av bil som privatperson er tidkrevende og mange ønsker minst mulig arbeid knyttet opp mot dette. Bilgalleriet AS bistår med formidlingssalg av din bil. 

Har du funnet en bil hos oss eller ønsker å benytte deg av vår kjøpshjelptjeneste kan vi ta bilen din i innbytte. Vi samarbeider med flere andre bruktbilforhandlere som kan gi en riktig innbyttepris for bilen du leverer inn til oss - vi håndterer alt arbeidet for deg.

Formidlingssalg

Vi har god erfaring med å selge bilen din i formidling/kommisjon. Med profesjonelle bilder, informative annonsetekster og målrettet arbeid sørger vi får at du får rett salgspris for bilen din. Vi legger opp til en enkel og sømløs prosess som gir trygghet både for kjøper og selger.

 

Formidlingsoppdrag utføres primært på biler med nybilgaranti, vi tar også inn biler utenom nybilgarantien med forbehold om at det utføres tilstandsrapport hos godkjent verksted før salget.

Trykk her for å legge inn informasjon

Fyll ut skjemaet og send inn, så tar vi kontakt

hCaptcha

Bilgalleriet AS

Sorgenfriveien 16

Trondheim, Trøndelag 7031

post@bilgalleriet.no

910 00 045

Dette sier noen av de vi har solgt bilen for

Bilgalleriet har utført to formidlingssalg for meg nylig. God informasjon, sømløs prosess og ikke minst gode resultater fra salgene. Anbefales!

Sindre Landevåg

Utførte formidlingssalg for meg. ordnet opp alt som trengtes før salg, super service. Oppgjør kjapt til avtalt tid. Anbefales

Olav Hagen

Bra og rask prosess. veldig god oppfølging og god opplevelse. Anbefales!!

Thomas Røed

 

 

Sjekk ut flere anmeldelser på Google! 

Review Widget