Kjøpshjelp for deg som skal kjøpe bruktbil

Hvilken bil skal du velge? EL, bensin, diesel eller hybrid? Hvilket utstyr er viktig for deg og når du skal selge bilen senere? Mulighetene og valgene er mange, og det er mange punkter som skal sjekkes ved kjøp av bil. Vi bistår deg med å finne bilen for deg og gjør så godt forarbeid som mulig for å sikre deg en trygg handel og et godt kjøp.

Slik fungerer kjøpshjelp

  1. Du forteller hva slags bil du har behov for, eller hva du skal bruke bilen til.
  2. Vi kommer med et forslag og anbefalinger på type bil/utstyr.
  3. Vi finner riktig bil og gjør et godt kjøp – for deg.
  4. Vi tar en fastpris for arbeidet og forhandler på vegne av deg for å sikre best mulig pris.
  5. Litt papirarbeid, og bilen er din!

Kjøpshjelp er helt uforpliktende, og du betaler ikke før vi har funnet bilen for deg. Vi ordner med finansiering/forsikring og bistår deg med å selge din gamle bil om du ønsker det.

Prøv kjøpshjelp

Selge bil til forhandler

Ja, du kan få mer penger ved å selge bilen din selv, men hva om
det tar tid du ikke har og det blir mye tull med den?

 

Selg bilen til forhandler, så vet du hva du får og slipper å bekymre deg for feil i ettertid. Vi som bilforhandler overtar risikoen. Den potensielle inntekten du taper ved å ikke selge privat, kan du se på som en forsikring.

Vi kjøper bilen din

Vi tar imot alle biler vi har gode erfaringer med, og har også samarbeidspartnere som driver med bruktbil. Kommisjonssalg, eller formidlingssalg, tilbyr vi også. Ta kontakt, eller les blogginnlegget Dette må du vite om kommisjonssalg eller formidlingssalg. 

 

Sjekk hva vi vil gi for bilen din