Formidlingssalg

Formidlingssalg har i de senere årene blitt en mer og mer populær løsning. Dette innebærer at en bilforhandler tar på seg jobben og det praktiske med salget av din bil.

Formidlingssalg har i de senere årene blitt en mer og mer populær løsning. Dette innebærer at en bilforhandler tar på seg jobben og det praktiske med salget av din bil. Bilgalleriet har hatt god erfaring med formidlingssalg. Vi har formidlet en rekke biltyper - brukte Tesla, nyere sportsbiler, store praktiske diesel suver, snertne kombibiler og brukte varebiler. Uansett hvilken bil du selger kan du være trygg på at Bilgalleriet legger en solid innsats i presentasjon og salg av bilen.

 

Hvordan fungerer det rent praktisk?

Bilgalleriet tar seg av fotografering, annonsering, visninger og annet papirarbeid som følger med salget. I forkant går vi sammen gjennom markedet og prøver å komme frem til riktig pris for et effektivt salg. Før du kommer med bilen, oversender vi et egenerklæringsskjema hvor vi ber om informasjon som en mulig kjøper sannsynligvis vil spørre om, bl.a servicehistorikk, tilstand på dekk, tilstand i karosseri og lignende. I noen tilfeller må det også utføres en uavhengig tilstandsrapport på bilen. Vi kommer med anbefalinger på eventuelle utbedringer som bør utføres før salg.

 

Hva koster det?

Prisene varierer fra 20.000 til 25.000,-, litt avhengig av type bil og prisnivå. Dersom bilen ikke blir solgt fakturerer vi kun de faktiske kostnadene knyttet til klargjøring/foto og annonsekostnader.

 

I etterkant av salget

Det er viktig å presisere at et formidlingssalg innebærer at Bilgalleriet kun er en «megler» av bilen og står ikke juridisk ansvarlig for eventuelle feil/mangler som oppstår i etterkant av salget. Vi legger derfor mye tid i forarbeidet for å sikre riktige forventninger til både selger og kjøper samt sørge for at relevante opplysninger ligger på bordet.

 

De beste bruktbilkjøpene i 2022

0
Feed